25/01/2022
ΑΕΛ | Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 - 18:33

ΑΕΛ: «Στο πέταλο χωρίς καθίσματα και στη μισή τιμή οι… μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι»

Η «βυσσινί» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι η μικρή μερίδα οπαδών θα παίρνει εισιτήρια αν τα ζητά επίσημα και θα μπαίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αλκαζάρ, μετά τις καταστροφές στο ματς με τον ΠΑΟΚ * Στη διάθεση του κόσμου τα «μαγικά χαρτάκια» με τη Βέροια

Αποφασισμένη να απομονώσει τους… μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους – οπαδούς είναι η ΑΕΛ. Έτσι η «βυσσίνι» ΠΑΕ αφού τους περιέγραψε ως τους υπαίτιους της καταστροφής 75 καθισμάτων στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι θα τους απομονώσει. Συγκεκριμένα, εφόσον ζητούν επισήμως εισιτήρια, θα τους δίνονται και μάλιστα στη μισή τιμή, αλλά θα τοποθετούνται στο πέταλο, που δεν υπάρχουν καθίσματα και σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο των εξεδρών!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ την Παρασκευή (3/12) αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Για άλλη μία φορά αυτά τα επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία της Λάρισας που κρύβονται πίσω από τις μαύρες κουκούλες και τα μαύρα ρούχα που ποτέ δεν έχουν φορέσει βυσσινί χρώμα όταν έρχονται στο γήπεδο, φρόντισαν να δικαιώσουν την διοίκηση της ΑΕΛ που δεν τους επιτρέπει την είσοδο στο ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ, γιατί κάθε φορά που καταφέρνουν να εισχωρήσουν ανάμεσα στους αληθινούς οπαδούς της ΑΕΛ, μεταφέρουν στο γήπεδο την καθημερινότητα τους, χυδαίες βρισιές και καταστροφές των περιουσιών των τιμίων εργαζομένων ανθρώπων όπου αποφασίσουν να πάνε για να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη προσωπικότητα τους, είτε είναι στο κέντρο της πόλης, είτε είναι στο σχολείο, είτε είναι στο γήπεδο, παιδιά κατεστραμμένων οικογενειών, άνθρωποι επικίνδυνοι για την κοινωνία, που γεμίζουν ναρκωτικά 12χρονα, 13χρονα και 14χρονα παιδιά. 

Στην Λάρισα έχουν την ικανοποίηση ότι τους έχει αγκαλιάσει η ερασιτεχνική ΑΕΛ των 15μελών και τους παρουσιάζει σαν οπαδούς της, χωρίς να έχουμε δει ποτέ έστω και το πρόσωπο ενός από τις μαύρες κουκούλες που φοράνε, αλλά και κάποιοι που βγάζουν μεροκάματο, οι γνωστές τσουτσούδες της Λάρισας, πουλώντας από το πρωί μέχρι το βράδυ Αελοφροσύνη, χωρίς να έχουν δει στην ζωή τους ούτε έναν εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ, γιατί πρέπει να πληρώσουν εισιτήρια και να χαλάσουν και 10 ευρώ βενζίνη για το ταξίδι τους.

Εν γνώσει μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποφασίσαμε να τους πουλήσουμε φτηνά εισιτήρια, αφού είναι μετρημένοι στα δάκτυλα και τους γνωρίζουμε.

75 εισιτήρια τους πουλήσαμε γιατί τόσοι είναι, 75 καθίσματα κατέστρεψαν ετοιμασμένοι να τα εκσφενδονίσουν στον αγωνιστικό χώρο μόλις το παιχνίδι ‘‘στράβωνε’’, αλλά δυστυχώς για αυτούς το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ οι 20χρονοι Έλληνες Λαρισαίοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας τους έκαναν να μην γνωρίζουν που να κρυφτούν και αυτοί και οι υποκινητές τους αυτοί που χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες τους από τα αίσχη τους είτε στο Δημοτικό θέατρο Λάρισας, είτε στο AEL FC Arena, είτε στο ΑΛΚΑΖΑΡ, δυστυχώς το μόνο που πέτυχαν είναι να μην τους επιτρέψουμε ξανά να έρθουν στο γήπεδο και να προστατεύσουμε και την ομάδα μας και την περιουσία του ελληνικού λαού, το ιστορικό στάδιο μας.

Εφόσον επιθυμούν να επανέλθουν, θα ετοιμάσουμε για αυτούς εφόσον ζητήσουν επίσημα εισιτήρια, τον ειδικό χώρο χωρίς καθίσματα στο πέταλο και μπορούν να παρευρεθούν εκεί στον αγώνα φορώντας τις κουκούλες τους και ας βρίζουν όποιον θέλουν και όποια βρισιά θέλουν, αρκεί να μην τολμήσουν να βλάψουν την ΑΕΛ. 

Έχουμε αποφασίσει να τους δίνουμε και εισιτήρια και στην μισή τιμή». 

Τα εισιτήρια με τη Βέροια

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και τι ισχύει με τα εισιτήρια του ματς της 6 ης αγωνιστικής με τη Βέροια, όπου οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ. Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα του πρωταθλήματος της Super League 2 για την 6η αγωνιστική με την Βέροια, θα είναι στην διάθεση των οπαδών μας από  σήμερα Παρασκευή 3/12/2021 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, Λάρισα, 5ος όροφος.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει σήμερα Παρασκευή 3/12/2021 από  18:00 – 21:00, το Σάββατο 4/12/2021 από τις 10:00 – 15:00 και την Κυριακή 5/12/2021 από 10:00 – 12:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας θα είναι για τις θύρες 2, 4 και 5 τιμή 10€, για την θύρα 3 τιμή 15€ και για την θύρα 3 VVIP τιμή 50€. 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και γίνεται τις ίδιες ώρες που έχουν ήδη ανακοινωθεί δηλαδή:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-15:00 & 18:00-21:00 και ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 10:00-16:00.

Βασική προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν είτε εισιτήρια ημέρας, είτε εισιτήρια διαρκείας είναι ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 3117) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, να προσκομίσουν την βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους για την δυνατότητα παρουσίας τους στο γήπεδο, φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους.

Ένα ποσοστό έως 5% των εισιτηρίων και των εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να διατεθεί σε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο (σχετική βεβαίωση), φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι άνω των δεκατριών ετών (13) και έως δεκαεπτά ετών (17) κάτοχοι των εισιτηρίων και διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι έως δώδεκα ετών (12) κάτοχοι των εισιτηρίων και διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν αρνητικό Self Test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Στο γήπεδο λόγω των μέτρων του κορωνοϊού COVID-19 την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων».

Μοιραστείτε το: