25/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 - 12:40

Επιτροπή Εφέσεων: Ολική δικαίωση για Ζάκυνθο και Καβάλα!

Τα ματς της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2 των νησιωτών με την Καλλιθέα και των «αργοναυτών» με τον Απόλλωνα Πόντου διατάχθηκε να οριστούν εκ νέου

Θρίαμβος για δύο! Ανατροπή και ολική δικαίωση για Ζάκυνθο και Καβάλα στην Επιτροπή Εφέσεων! Οι δύο ομάδες, που πρωτοδίκως είχαν μηδενιστεί και τιμωρηθεί και με -3 βαθμούς το γύρισαν τελείως στο δεύτερο βαθμό…

Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτά τα αιτήματα τόσο των νησιωτών όσο και των «αργοναυτών» και έτσι διατάσσει τον ορισμό εκ νέου των αναμετρήσεων Καλλιθέα – Ζάκυνθος και Απόλλων Πόντου – Καβάλα για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Παρασκευή (3/12) αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Επιτροπή Εφέσων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ και της φιλοξενούμενης ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α' του ΚΑΠ της ΕΠΟ.Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 1965, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α' του ΚΑΠ της ΕΠΟ».

Μοιραστείτε το: