16/10/2021
Μπάσκετ | Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 - 00:16

Πρίφτης: «Χάσαμε σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ...»

Όσα είπε για την ήττα από την Μπασκόνια ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μπασκόνια, με τον Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Επίσης, ο τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε ότι έγινε λάθος διαχείριση στην τελευταία επίθεση της ομάδας του, που κατέληξε σε άστοχο τρίποντο του Παπαπέτρου.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως είδατε όλοι. Πήγε όπως πήγε στην τελευταία κατοχή, ήταν θέμα λεπτομερειών. Για να είμαστε ακριβείς, στο τέλος αυτό που αποδείχθηκε σημαντικό ήταν κάποια σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε, αυτά μας πήραν την ευκαιρία να επιτεθούμε και μαζί στην Μπασκόνια τη δυνατότητα να σκοράρει. Αυτό ήταν το "κλειδί" στο τέλος. Τουλάχιστον πολεμήσαμε στο δεύτερο μέρος, γυρίσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε. Δείξαμε το πνεύμα της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη, εμείς προχωράμε στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Η τελευταία κατοχή ήταν πάνω στον Ντάριλ Μέικον, να δημιουργήσει και να εκτελέσει αυτός στον οποίο θα κατέληγε η μπάλα. Εκείνη πήγε στον Νεμάνια Νέντοβιτς, αυτός πάσαρε την μπάλα στον Ιωάννη Παπαπέτρου και μετά βρέθηκε το σουτ. Διαχειριστήκαμε λάθος την τελευταία κατοχή. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο επιθετικοί. Επίσης, η Μπασκόνια είχε ένα φάουλ να δώσει, οπότε όλα κρίθηκαν σε ένα πικ εν ρολ με τον Ντάριλ Μέικον και το πώς το χειριστήκαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη γιατί ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκτέλεσε πάνω σε άμυνα», είπε ο Πρίφτης.

Μοιραστείτε το: