01/12/2021
ΠΑΟΚ | Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 - 16:37

ΠΑΟΚ: Δεν πάει Καυτανζόγλειο, πυρά κατά Αυγενάκη

Με εντολή Σαββίδη η δεύτερη ομάδα θα παίζει στο γήπεδο του Μακεδονικού, ενώ αναζητείται η έδρα που θα στεγάσει την πρώτη ομάδα, όταν αρχίσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα

Αλλαγή δεδομένων προκύπτει στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου ως έδρας του ΠΑΟΚ Β', αλλά και της πρώτης ομάδας όταν θα αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Την Τρίτη (5/10) οι «ασπρόμαυροι» έκαναν γνωστό ότι με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ Β' θα παίζει κατά τα φαινόμενα στο γήπεδο του Μακεδονικού, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη σύμβαση που τους εστάλη από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου και ρίχνοντας ευθύνες και στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το σημαντικότερο, λοιπόν, που προκύπτει είναι στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναζητούν εναλλακτικές έδρες για την πρώτη ομάδα, όταν ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο, αφού δεν βλέπουν φως με τη χρήση του γηπέδου που αγωνίζεται ο Ηρακλής.

Στην ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής: «Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β' δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β' θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α' ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β' μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».

Μοιραστείτε το: