01/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 - 14:12

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ Σούπερ Λίγκας 1 και κατά Ολυμπιακού από 10 ΠΑΕ!

Για το θέμα της προσφυγής των «ερυθρολεύκων» στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης για Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών * Άρης, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος δεν συμμετέχουν

Δέκα ομάδες τάσσονται με πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Σούπερ Λίγκας 1 αναφορικά με την απόφαση για Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24 και ταυτόχρονα κατά της προσφυγής του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο. 

Αυτές είναι οι Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΝΣΠ Βόλος, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Αντίθετα αμέτοχες έμειναν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης και Ατρόμητος. Οι «πράσινοι» βέβαια είχαν μειοψηφήσει μαζί με τους Πειραιώτες κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη διοργανώτρια για το θέμα, ενώ οι Θεσσαλονικείς και οι Περιστεριώτες είχαν ταχθεί υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης.

Το σχετικό έκθεμα της υπόθεσης, συζητείται το απόγευμα της Τρίτης (5/10) στην ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Πρόσθετη παρέμβαση των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών με την επωνυμία 1) ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕ, 2) ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΕ , 3) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ 4) ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΠΑΕ , 5) ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 6) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ 7) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , 7) ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ΠΑΕ 8) ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και 10) ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ΥΠΕΡ του αστικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΑ της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Μοιραστείτε το: