16/10/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 - 21:30

Νομίζουν ότι βρήκαν το… εύκολο θύμα, τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η κραυγαλέα περίπτωση του μη καταλογισμού του πέναλτι υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δείχνει… πράγματα * Ανάστατοι στη Ριζούπολη για τη διαιτησία στο «Κλ. Βικελίδης» * Δικαίωσε τους «κυανόλευκους» και ο Βαρούχας * Απίστευτη αποσιώπηση της φάσης * Ο Κλάτενμπεργκ άραγε θα τη συμπεριλάβει ή θα την ξεχάσει;

Η ικανοποίηση για την εμφάνιση και το βαθμό είναι δεδομένη στον Απόλλωνα Σμύρνης με το εκτός έδρας Χ κόντρα στον Άρη, αλλά στη Ριζούπολη επικρατεί αναστάτωση και έντονος προβληματισμός. Η… πονηρή διαιτησία του Διαμαντόπουλου και η κραυγαλέα περίπτωση του μη καταλογισμού του πέναλτι υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σε ανατροπή του Παμλίδη (ΦΩΤΟ) με τη μη συνδρομή -ως όφειλε- του Πορτογάλου Varίστα Φερέιρα, απασχολεί τους πάντες στους «κυανόλευκους». 

Εύλογα στην ιστορική ομάδα μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις και με αυτό το δείγμα γραφής δίνονται ασφαλώς δικαιώματα να φαίνεται πως κάποια κέντρα έχουν στοχοποιήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης σαν το εύκολο θύμα της Σούπερ Λίγκας 1 για να… χαιρετήσει την κατηγορία!

Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να περάσει έτσι στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ και ήδη εξετάζονται όλοι οι τρόποι αντίδρασης.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό γεγονός ότι η φάση του πέναλτι – ορισμός αποσιωπήθηκε με ελάχιστες εξαιρέσεις και από τα ΜΜΕ, ενώ στη Θεσσαλονίκη λειτούργησε ως μη γενόμενη καν όταν σε διαφορετική περίπτωση ορισμένοι που πουλούν οπαδιλίκι θα επικαλούνταν τις γνωστές γραφικότητες περί «κράτους των Αθηνών». Πέρα όμως, από τη… «μούγκα» υπάρχει και η απορία να ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα ασχοληθεί – συμπεριλάβει στις εκπαιδευτικές φάσεις κάθε αγωνιστικές το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλέανθης Βικελίδης» ή θα το… ξεχάσει για να προστατέψει την επιλογή του να τοποθετήσει ως ρέφερι τον Διαμαντόπουλο και ως υπεύθυνο τεχνολογίας τον Πορτογάλο Φερέιρα, που αντί να δουλεύει στο γήπεδο του Άρη αποδείχθηκε πως απλά έπινε το… καφεδάκι του!

Προς δικαίωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας και τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ1 επισήμανε το λάθος διαιτητή και VAR να μην δοθεί η παράβαση – πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μοιραστείτε το: