22/10/2021
Μπάσκετ | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:57

Γύρισε στην ερυθρόλευκη φανέλα ο Ολυμπιακός...

Παρουσίασαν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν οι Πειραιώτες * Τι είπαν Σλούκας, Πρίντεζης και Παπανικολάου

Tις φανέλες για τη σεζόν 2021-22 παρουσίασε την Τρίτη (14/9) ο μπασκετικός Ολυμπιακός και το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου.

Η βασική φανέλα θα είναι η ερυθρόλευκη με ρίγες, που είχε λείψει πέρσι, ενώ υπάρχουν ακόμη η κόκκινη εμφάνιση και η άσπρη, που συνδυάζει όμως και το κόκκινο με το μαύρο.

«Είναι πολύ σημαντικό που μία ελληνική εταιρεία έχει δραστηροποιηθεί στην ελληνική αγορά. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία και ο καθένας να πάρει αυτό που αξίζει.

Έχουμε μιλήσει για τα οφέλη της επιστροφής στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία νεανική ομάδα και τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν για να βρούμε ρυθμό αλλά και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα.

Όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα καλά και τα άσχημα όταν είχαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότεορυς τίτλους γίνεται. Είχε ανάγκη και ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ να δει ξανά μεγάλα παιχνίδια και να περάσει ο κόσμος καλά», δήλωσε ο Πρίντεζης.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον σύγχρονο Ολυμπιακό, που στηρίζει πρωτοβουλίες ελληνικών εταιριών και πρέπει να το κάνει. Για εμάς είναι υπερηφάνια να έχουμε στο πλάι μας μία ελληνική εταιρία και όλες οι επιτυχίες να συνδυαστούν. Εύχομαι μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο να μεγαλώσει η εταιρεία.

Υπάρχει δίψα. Πρώτα να βρεθούμε κοντά στον κόσμο μας σε ένα γεμάτο γήπεδο. Γιατί η ουσία για έναν αθλητή είναι να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί όση χαρά τους δίνουμε τόση παίρνουμε. Το γεγονός ότι διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω τα λέει όλα», ανέφερε ο Παπανικολάου.

Τέλος, ο Σλούκας δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και καλή συνεργασία. Το ότι είναι ελληνική εταιρεία είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαστε περήφανοι που τη στηρίζουμε. Ελπίζω τόσο για εμάς όσο και για την εταιρεία να πάνε όλα καλά και στο τέλος να πανηγυρίζουμε μαζί.

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους. Και όσους περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει το όνομά τους. Δεν υπάρχει ερώτημα αν είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Μοιραστείτε το: