16/09/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 - 22:01

Πέρασε ξεκούραστα από τον Βόλο ο Ολυμπιακός

Δεν βρήκαν αντίσταση οι Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν το τρίποντο πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 0-2 * Με δέκα από το 32' οι γηπεδούχοι

Ήταν αυτός που έπρεπε, έκανε το καθήκον του και προχωράει. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του στη σεζόν ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα 1.

Το βράδυ του Σαββάτου (17/8) επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Άνετη η νίκη για τους Πειραιώτες, οποίοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για μία ώρα αγώνα λόγω της αποβολής του Βιγιαφάνιες.

Άρεσε ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος είχε και μία ασίστ, ενώ τα γκολ τα έβαλαν οι Ροντινέι και Μασούρας. Έκπληξη από Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έδωσε φανέλα βασικού στον Κωστούλα. Ένα ημίχρονο έπαιξε ο νεαρός και μετά πήρε τη θέση του ο Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός έκανε γκολ την πρώτη του ευκαιρία και πήρε προβάδισμα μόλις στο 13' με ωραίο σουτ του Ροντινέι μετά το γύρισμα του Ζέλσον Μαρτίνς. Το άγχος έφυγε και όλα έγιναν πιο εύκολα όταν στο 32' ο Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε. Ο Αργεντινός έκανε δύο δυνατά μαρκαρίσματα σε διάστημα διλέπτου, πήρε ισάριθμες κάρτες και άφησε τον Βόλο με δέκα.

Μία καλή στιγμή με τον Κωστούλα είχε ο Ολυμπιακός έως ο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το δεύτερο άρχισε με ένα δυνατό σουτ του Ντόι. Στο 60' ακυρώθηκε γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς γιατί ο Ελ Κααμπί ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι.

Μία που απείλησαν στο 72' με τον Ζέλσον Μαρτίνς, μία που σκόραραν στο επόμενο λεπτό. Ο Πορτογάλος τροφοδότησε τον Μασούρα και εκείνος με σου διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη διάθεση στα επόμενα λεπτά για άλλο γκολ και έτσι τίποτα δεν άλλαξε έως το σφύριγμα της λήξης.

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Τσοκάνης (89' Μίλετιτς), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65' Μεντιέτα), Βιγιαφάνες, Ασενχούν (79' Κόντε), Κόζτα (65' Άλτμαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (57' Στάμενιτς), Ροντινέι, Έσε, Ντόη, Βέλντε (71' Μασούρας), Τσικίνιο (81' Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Κωστούλας (46' Ελ Κααμπί).

Μοιραστείτε το: