Αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Άντερλεχτ
Ήταν μεν βελτιωμένος, αλλά δεν παρουσιάστηκε ούτε αυτή τη φορά όπως θα έπρεπε ο Άρης με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 από την Άντερλεχτ το απόγευμα του Σαββάτου (5/7) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του.
Οι Θεσσαλονικείς δεν δέχτηκαν ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 20' είχε ήδη γίνει το 1-0. Σκόρερ ο ΝτεΓκριφ με εκτέλεση από τη μεγάλη περιοχή.
Ο Άρης είχε σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία και αυτό δεν άλλαξε επί της ουσίας ούτε μετά την ανάπαυλα. Γι' αυτό και έμεινε άσφαιρος.
Η Άντερλεχτ είχε μία φάση στο 47', ο Μόντσου απάντησε πέντε λεπτά μετά και στο 62' το σουτ του Γιαννιώτα δεν βρήκε στόχο. Προς το φινάλε του αγώνα πίεσε αρκετά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά δίχως να καταφέρει κάτι.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μεντίλ, Μόντσου, Φρίντεκ, Παναγίδης, Ντούντου, Ντιαντί, Μορόν.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Άλβαρο, Γιαννιώτας, Ζουλ, Ρόουζ, Νινγκ, Πάβισιτς, Καραμανλής)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Κοσμανς, Κειτά, Σίμιτς, Ντιαγέ, Βερσχάρεν, Αζάρ, Βάζκεζ, Λανσάνα, Στρόικενς, Μάαμαρ, ΝτεΓκριφ, Κίκενμποργ.