Με γκολ του Αλφαρελά πανηγύρισε μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο με 1-0 επί του Παναιτωλικού
Είναι ακόμη μέσα στο κόλπο! Το ήθελε πολύ και το πήρε η Καλλιθέα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κέρδισε με 0-1 στο Αγρίνιο το απόγευμα της Δευτέρας (28/4) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και ανάσανε.
Ο Αλφαρελά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ήταν αρκετό για να προσθέσει ένα πολύτιμο τρίποντο στη συγκομιδή της η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά. Το ήθελε σαφώς περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ελαφρώς αδιάφοροι. Λογικό αυτό από τη στιγμή που δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο.
Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Καλλιθέα και για πρώτη φορά απείλησε στο 3' με τον Αλαφρελά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχε ένα άστοχο σουτ ο Ντεμέτριους και στο 19' από εκτέλεση κόρνερ του τελευταίου ο Ισιμά Μιρέν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι συνδυαστικά με την επέμβαση του Τσάβες!
Ο Παναιτωλικός δεν πατούσε καλά, ο Αλφαρελά προειδοποίησε για μία ακόμη φορά στο 22' και στο 42' δεν συγχώρεσε. Πήρε την μπάλα από τον Ντεμέτριους και με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ απέναντι στους προβληματικούς και άνευρους Αγρινιώτες.
Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' είχε μία καλή στιγμή με τον Αλφαρελά, αλλά ο Τσάβες απέκρουσε. Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 57' με το άστοχο σουτ του Μπελεβώνη, ενώ σταδιακά πήρε μέτρα στο γήπεδο.
Είχε την μπάλα στην κατοχή του, προσπαθούσε να βρει διαδρόμους, αλλά κάτι του έλειπε. Δεν υπήρχε η έμπνευση με την οποία θα διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει έως το σφύριγμα της λήξης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (81' Χότζα), Λουίς (46' Μπελεβώνης), Πέρες, Μπουζούκης (81' Κουντούρης), Αποστολόπουλος (62' Νικολάου), Λαχούντ (71' Ρόα), Τετέι
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος, Ισμά-Μιρέν, Πασαλίδης (62' Μεχίας), Ισιμά Μιρέν, Σοΐρι, Μεγιάδο, Μερκάτι (62' Μερκάτι), Κανούργιος, Ντεμέτριους (87' Ματίγια), Λεμπόν (74' Βαλμπουενά), Αλφαρέλα (87' Λουκίνας).