04/03/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 - 19:02

Απόλλων Σμύρνης: Αφίσες στους δρόμους «Ξεκουμπιστείτε!» (pics)

Γέμισε περιμετρικά η Ριζούπολη με αφίσες κατά του Ερασιτέχνη και της Αναγέννησης για το κατάντημα της ομάδας με υπογραφή «Αγανακτισμένοι Απολλωνιστές»

Η κατάντια του Απόλλωνα Σμύρνης είναι άνευ προηγούμενου, με την ιστορική ομάδα να αυτό-υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική, όπου παραπαίει, κατ’ επιλογή του Ερασιτέχνη και μίας μερίδας οπαδών με την επωνυμία «Αναγέννηση»

Οι περισσότεροι παραδοσιακοί και αγνοί φίλαθλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εμφανώς απογοητευμένοι είτε απέχουν, είτε πάνε σπάνια στο γήπεδο, είτε αναρτούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις αντιρρήσεις τους, αλλά την προηγούμενη Κυριακή το πρωί, δηλαδή ανήμερα του ματς με τον Πανιώνιο υπήρξε και ακόμα μια διαμαρτυρία.

Συγκεκριμένα, όλοι οι δρόμοι περιμετρικά της Ριζούπολης γέμισαν με αφίσες κατά της διοίκησης του Ερασιτέχνη και της «Αναγέννησης», με υπογραφή «Αγανακτισμένοι Απολλωνιστές».

Οι αφίσες τοποθετήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 2023 έξω από τους σταθμούς του ηλεκτρικού στα Άνω Πατήσια και στον Περισσό και σε διάφορα σημεία της Λεωφόρου Ηρακλείου, από το ύψος της Κολούμπια μέχρι τη γέφυρα δίπλα στο γήπεδο! Με μεγάλα γράμματα γράφουν «ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ», υπάρχει μια απεικόνιση καρχαρία, όπου στο σώμα του υπάρχει το «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ» και ακολουθεί το μήνυμα «φάγατε, φάγατε, φάγατε, πάρτε τα σκουπίδια σας!», όπου υπάρχει μια μαύρη σακούλα που φέρει το σήμα της «Αναγέννησης».

* Να σημειωθεί ότι σε κάποια σημεία οι αφίσες υπάρχουν ακόμα και σχεδόν μία εβδομάδα μετά!     

Photo Stories
Μοιραστείτε το: