19/07/2024
ΑΡΗΣ | Τρίτη 2 Μαΐου 2023 - 10:53

Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μυροφορίδης

Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας και πολλών άλλων ομάδων, όπως του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας, των Χανίων

Θλίψη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Παύλος Μυροφορίδης σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας -τελευταία ομάδα που εργάστηκε-, αλλά και πολλών ακόμα ομάδων, όπως του Άρη, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ηρακλή, των Χανίων, της Λαμίας πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/5).

Ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν μεταξύ άλλων οι ΠΑΕ Άρης, Απόλλων Σμύρνης και Χανιά.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πάλεψες γενναία με την ασθένειά σου τα τελευταία χρόνια. Έδωσες τη μάχη σου με σθένος, αλλά η μάχη ήταν άνιση. Νικήθηκες. Κρίμα…

Ο θάνατος του Παύλου Μυροφορίδη μας συγκλόνισε. Σήμερα το πρωί σε ηλικία 43 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στον ΑΡΗ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, αφήνοντας έντονο το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Μυροφορίδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…». 

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας επί σειρά ετών. Ένας δικός μας άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος, την εργατικότητα και τη συνέπειά του. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ΠΑΕ Χανιά: «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον πρόωρο χαμό του Παύλου Μυροφορίδη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και επαγγελματισμό την ομάδα μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του ως ένας εξαιρετικός συνεργάτης και καλός φίλος.

Με απέραντη θλίψη και σεβασμό, απευθύνουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του». 

Μοιραστείτε το: