23/02/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 - 19:19

SL2: Οικονομική βοήθεια από ΕΠΟ και λήξη πρωταθλήματος στις 18/6

O Μπαλτάκος είπε στον Μαρτσούκο ότι θα συνδράμει για να βρεθούν λεφτά για τις ομάδες

Την υποστήριξη της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά την οικονομική ενίσχυση των ομάδων φαίνεται ότι εξασφάλισε η Σούπερ Λίγκα 2.

Αυτό τουλάχιστον ανακοινώθηκε μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τετάρτης (22/3), με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Πέτρο Μαρτσούκο να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος συμφώνησε να συνδράμει, προκειμένου να βρεθούν λεφτά για τις ΠΑΕ της SL2.

Παράλληλα, το πρωτάθλημα αντί για τις 28 Μαΐου θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου, καθώς θα κατατεθεί το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης και αυτό θα γίνει προφανώς αποδεκτό.

Η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».

Μοιραστείτε το: