23/02/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 - 20:46

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της SL1 με την Stoiximan

Κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος η στοιχηματική εταιρεία * Στις 13 Μαρτίου η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ * Ομόφωνα δεκτή η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για την υποχρεωτική παρουσία Ελλήνων παικτών στο πρωτάθλημα

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας 1 την Παρασκευή (27/1).

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή εγκρίθηκε ομόφωνα η συμφωνία με την Stoiximan για να είναι η στοιχηματική εταιρεία κεντρικός χορηγός, ενώ εγκρίθηκε και το πρόγραμμα μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Παράλληλα, στις 13 Μαρτίου θα γίνουν οι κληρώσεις για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ενώ ομόφωνα δεκτή έγινε και θα τεθεί προς συζήτηση στο επόμενο Δ.Σ. η πρόταση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για υποχρεωτική παρουσία Ελλήνων παικτών 1+1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας 1:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».

Μοιραστείτε το: