29/01/2023
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 - 14:46

Πανσερραϊκός: Η παραδοχή του Καζία και το μεγάλο στοίχημα του Δερμιτζάκη

Η επόμενη μέρα στους Σερραίους μετά την αλλαγή προπονητή

Κάποια πράγματα φωνάζουν από μακριά... Όπως και το τι θα έκανε ο Πανσερραϊκός στο θέμα του προπονητή. Το a-sports.gr είχε αποκαλύψει για το πρεσάρισμα που δεχόταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από πολύ νωρίς, ενώ ευρέως γνωστό ήταν και το ποιος θα τον διαδεχτεί.

Άλλωστε ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε παρακολουθήσει φετινό εντός έδρας παιχνίδι των «λιονταριών» πολύ πριν γίνει ξεκάθαρο πως υπάρχει θέμα προπονητή. Για τον 53χρονο από το καλοκαίρι υπήρχαν επαφές. Κάποιοι ήταν και θερμοί υποστηρικτές του.

Ουσιαστικά το παραδέχτηκε και ο Τάσος Καζίας κατά την παρουσίαση του Δερμιτζάκη. Εκεί δήλωσε ότι «ήταν διακαής πόθος δικός μας, ωστόσο πλέον ήταν οι συνθήκες πιο ζεστές για να το πετύχουμε». Το ερώτημα είναι γιατί ενώ οι περισσότεροι ήθελαν από το καλοκαίρι εκείνον, έκλεισαν τον Ελευθερόπουλο. Ακούγονται διάφορα τόσο για το ποιος το πήρε πάνω του όσο και για το τι κόστος είχε για εκείνον η συγκεκριμένη επιλογή.

Το θέμα είναι ότι ο Πανσερραϊκός άλλαξε σελίδα. Έχει έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έδειξε και με τη Βέροια πως σε αυτό το επίπεδο μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και με τόσα ματς να απομένουν, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Θεωρητικά οι Σερραίοι μπορεί να πετύχουν τους στόχους τους. Αγωνιστικά ο Δερμιτζάκης έχει την ικανότητα να τους αλλάξει αγωνιστικά εικόνα. Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα είναι το τι θα κάνει στο κομμάτι των αποδυτηρίων. Εκεί χάθηκε ο έλεγχος επί «Ελέ».

Μοιραστείτε το: