29/01/2023
ΛΑΜΙΑ | Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 - 14:11

Αποχωρήσεις από τη Λαμία

Έφυγαν Σάκης Παντελίδης και Παναγιώτης Νάσης * Θωμάς Γιαννιτόπουλος και οι Φίλιππος Μπολοβίνης αντικαταστάτες τους

Νέος προπονητής, νέο τεχνικό τιμ... Μετά την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη η Λαμία αλλάζει και σε επίπεδο συνεργατών. Σάκης Παντελίδης και Παναγιώτης Νάσης αποτελούν παρελθόν.

Ο πρώτος ήταν γυμναστής και έκανε κατά κοινή ομολογία αρκετά καλή δουλειά, ο δεύτερος προπονητής τερματοφυλάκων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας Παντελίδης θα έχει γυμναστή τον Θωμά Γιαννιτόπουλο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Φίλιππο Μπολοβίνη. Ο τελευταίος ήταν στη Λαμία και επί Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την Παρασκευή (18/11): «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή της ομάδας Σάκη Παντελίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.

Ο Σάκης Παντελίδης συνετέλεσε τα μέγιστα σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Και οι δύο συνεργάτες μας έδειξαν εργατικότητα, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία στο διάστημα που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Τέλος, ο Νάσης είπε αντίο με τον δικό του τρόπο μέσω των social media: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ,τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και προσωπικά τον κύριο Καζναφερη για την αγαπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Μια συνεργασία τελειώνει, αφήνοντας καλές και κακές στιγμές αλλά και προσδοκίες για καλύτερο μέλλον.

Οι ομάδες είναι πάνω από πρόσωπα και συμπεριφορές!

Να ευχηθώ γρήγορη επίτευξη των στόχων, υγεία και μόνο επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και στο νέο προπονητικό επιτελείο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γκολκίπερ της ομάδας για την άψογη συνεργασία μας.

Με τιμή

ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ».

Μοιραστείτε το: