02/12/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 - 22:12

ΠΣΑΠΠ: «Όλοι μαζί απαξιώνετε το ποδόσφαιρο και αδιαφορείτε για τον ποδοσφαιριστή...»

Πυρά προς Πολιτεία, ΕΠΟ, αλλά και τη διοργανώτρια για όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα 2

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 και το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σε αυτό έχει φέρει απογοήτευση στον ΠΣΑΠΠ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών, με ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης (6/10), επιρρίπτει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση, κατηγορώντας την Πολιτεία, την ΕΠΟ, αλλά και τη διοργανώτρια ότι απαξιώνουν το άθλημα και αδιαφορούν για τους παίκτες.

Αναλυτικά: «Κουράσαμε και κουραστήκαμε να λέμε και να γράφουμε τα ίδια κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το σίγουρο είναι πως δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος ευθύνεται για την κατάντια στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Πολιτεία που δημιούργησε μια επαγγελματική κατηγορία που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, η ΕΠΟ που λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν γνωρίζει κανείς ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό ή η διοργανώτρια αρχή που συνεχίζει να αγνοεί τις έννοιες του προγραμματισμού και της οργάνωσης;

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι όλοι μαζί απαξιώνετε το ποδόσφαιρο και αδιαφορείτε για τον ποδοσφαιριστή χωρίς να ιδρώνει το αυτί σας για τις συνέπειες και δυστυχώς αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Μοιραστείτε το: