08/08/2022
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - 21:15

Βόλος: «Ελπίζουμε η ΕΠΟ να οδηγήσει τον Κλάτενμπεργκ στη συνέχιση των διακοπών του...»

Οι «κυανέρυθροι» συντάσσονται με την ΑΕΚ στην απομάκρυνση του προέδρου της ΚΕΔ από το πόστο του

Ο Βόλος απείχε από την ψηφοφορία στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 σχετικά με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ωστόσο έκανε σαφές με ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) ότι συντάσσεται με την ΑΕΚ και θέλει την απομάκρυνση του Άγγλου αρχιδιαιτητή από το πόστο του.

Οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν ότι ελπίζουν η ΕΠΟ να τελειώσει τη συνεργασία της με τον νυν πρόεδρο της ΚΕΔ και να φέρει ένα νέο και ικανό πρόσωπο, για να ηγηθεί της διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Στον θαυμαστό κόσμο της Super League ήταν να το δούμε και αυτό! Να συγκαλείται το Δ.Σ του συνεταιρισμού προκειμένου να λάβει απόφαση επί ενός θέματος, όπως η επιλογή αρχιδιαιτητή, χωρίς να έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα επ’ αυτού!!! Θα μπορούσαμε, γυρνώντας το χρόνο πίσω, να επιδοθούμε σε ένα γλέντι σχολιασμού για τη στάση όλων αυτών που τόσο θερμά σήμερα στηρίζουν τον Κλάτενμπεργκ, υπενθυμίζοντας απλώς και μόνο τις ανακοινώσεις και τα όσα σε βάρος του αυτοί οι ίδιοι καταλόγιζαν με σκληρή, μάλιστα, γλώσσα. Δεν το κάνουμε γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση και όλοι κρινόμαστε.

Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έχουν και την αρμοδιότητα θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι ευχές τους θα συνοδεύσουν τον Άγγλο διαιτητή στη συνέχιση των διακοπών του στην πανέμορφη χώρα των Φαραώ και των Πυραμίδων. Αντίστοιχες αυτών που τόσο πλούσια και ανέξοδα πέρασε και στην Ελλάδα. Και μετά τις… ευχές θα προχωρήσουν στην επιλογή ενός νέου προσώπου ικανού να ηγηθεί της Διαιτησίας και να προσφέρει έργο, διασφαλίζοντας την απονομή δικαιοσύνης σον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου μας. Καλό ταξίδι, λοιπόν, κύριε Κλάτενμπεργκ και καλή τύχη στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

Μοιραστείτε το: