08/08/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - 20:34

Βέλεθ: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός...»

Αποχαιρέτησε τους «πράσινους» ο Ισπανός στόπερ, που παρουσιάστηκε από την Αλ Φατέχ

Παίκτης της Αλ Φατέχ έγινε και με τη... βούλα τη Δευτέρα (4/7) ο Φραν Βέλεθ, υπογράφοντας για δύο χρόνια στη σαουδααραβική ομάδα και έγινε και η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Ισπανός στόπερ, πάντως, είχε προλάβει ν' αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό με μια ανάρτησή του στα social media, όπου τόνισε ότι θα έχει για πάντα στην καρδιά του τους «πράσινους».

Αναλυτικά: «Σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο. Λέω αντίο στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα, ένα μέρος που περάσαμε υπέροχα, που ήμασταν χαρούμενοι και που μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η στοργή με την οποία μας συμπεριφέρθηκαν όλοι δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μοναδικό και θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, προκειμένου να αναφέρω όλους τους ανθρώπους που έκαναν μαγικές τις στιγμές μου εδώ. Το προπονητικό τιμ, το διοικητικό συμβούλιο, τους εργαζομένους στο σύλλογο που παίζουν έναν ρόλο θεμελιώδη και πολύτιμο που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται. Τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω από την πρώτη μέρα να νιώθω ένα μαζί τους. Φεύγω χαρούμενος για το γεγονός ότι έχω παίξει γι' αυτόν τον σύλλογο και έχω κερδίσει το Κύπελλο. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι φοβερή. Για πάντα μαζί, τα λέμε σύντομα».

Μοιραστείτε το: