05/07/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 24 Μαΐου 2022 - 22:52

Χατζηγιοβάνης: «Οδηγός μου για το μέλλον τα δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό...»

Αποχαιρέτησε τους «πράσινους» ο διεθνής εξτρέμ

Παίκτης της Ανκαραγκιουτσού είναι πλέον ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που με ανάρτησή του στα social media την Τρίτη (24/5) αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ ευχαρίστησε διοίκηση, συμπαίκτες, προπονητές και φυσικά τους οπαδούς των «πράσινων» για όλα όσα έζησε την τελευταία δεκαετία με τη φανέλα του ΠΑΟ.

Αναλυτικά: «10 χρόνια. Γεμάτα πολλές χαρές, αλλά και δυσκολίες. Γεμάτα έντονα συναισθήματα και πολλή προσπάθεια. Γεμάτα προπονήσεις, συγκινήσεις και αγάπη που ούτε τη φανταζόμουν.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: Την κατάκτηση ενός τροπαίου για το οποίο αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. 10 χρόνια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα μέσα στην καρδιά μου και θα αποτελούν οδηγό μου για το μέλλον.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου αλλά φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μου έδινε πάντοτε το κίνητρο και την ώθηση να γίνομαι καλύτερος. Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν. Στον νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, να ξέρετε πως θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».

Μοιραστείτε το: