01/07/2022
ΑΕΛ | Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 - 23:01

ΑΕΛ: «Έχουμε βίντεο με τον Τσαλίκη να οργανώνει την επίθεση κατά των παικτών μας...»

Οι «βυσσινί» δίνουν συνέχεια στην καταγγελία για τις βιαιοπραγίες στην Ξάνθη εναντίον των ποδοσφαιριστών της Κ20

Νέα διάσταση στα επεισόδια που κατήγγειλε μετά το ματς της ομάδας Κ20 με την Ξάνθη έδωσε τη Δευτέρα (23/5) η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο που αποδεικνύει ότι ο γενικός αρχηγός των Θρακιωτών, Κώστας Τσαλίκης, ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες εναντίον των νεαρών ποδοσφαιριστών των Θεσσαλών στα αποδυτήρια.

Η σχετικη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε video που αποδεικνύει πως ο Τσαλίκης με τον φροντιστή της Ξάνθης οργάνωσαν την επίθεση εναντίων των ποδοσφαιριστών μας και τον προπονητή μας κ. Ευαγγέλου και ακολούθως φυγάδευσαν τον κακοποιό δράστη του οποίου τα χαρακτηριστικά προσώπου και η σωματοδομή και τα ρούχα που φοράει είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμα, ώστε η σύλληψη του πλέον να είναι βεβαία.

Το video μαζί με μηνυτήρια αναφορά θα αποσταλλεί:

1. Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κ. Παίσιο,

2. Στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης,

3. Στον πρόεδρο της Super League 2 κ. Λεουτσάκο και

4. Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Στο video διακρίνονται εμφανέστατα ο Τσαλίκης που φορά μία άσπρη βερμούδα, μαύρο πουκάμισο και μία μπλούζα δεμένη στην μέση. Ο πανύψηλος φροντιστής της Ξάνθης που φοράει λευκά ρούχα και ο δράστης του εγκλήματος που φορά κόκκινη μπλούζα την ώρα που τον επιβραβεύει με ένα κτύπημα στην πλάτη ο Τσαλίκης και ακολούθως τον φυγαδεύει από την πίσω πλευρά ο ψηλός φροντιστής της Ξάνθης με τα άσπρα πριν έρθει η αστυνομία και τον συλλάβει».

Μοιραστείτε το: