22/10/2021
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:57

Κωστούλας: «Πονηρά τα σφυρίγματα του Κουμπαράκη...»

Δυσαρέσκεια από τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού για τη διαιτησία του Κυκλαδίτη ρέφερι στην ήττα από τον ΠΑΟΚ

Παράπονα από τη διαιτησία του Κουμπαράκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν στον Παναιτωλικό, με τον Φώτη Κωστούλα να κάνει λόγο για πονηρά σφυρίγματα του ρέφερι του Συνδέσμου Κυκλάδων.

Μιλώντας την Πέμπτη (23/9) στο Metropolis 95,5 και με αφορμή τον έντονο εκνευρισμό που έβγαλε ο Γιάννης Αναστασίου προς το τέλος του α' ημιχρόνου, ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών ανέφερε: «Πολλές φορές οι διαιτητές που δεν έχουν την κατάλληλη ψυχολογία ή την ακεραιότητα σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Για να είσαι καλός διαιτητής πρέπει να έχεις και έναν δυνατό χαρακτήρα για να μπορεί να σταθεί στις συνθήκες ενός αγώνα. Αλλά δεν το έχουν όλοι. Ήταν λίγος και γι' αυτό προσπάθησε να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.

Το ανάποδο πλάγιο ήταν ένα από τα δεκάδες λάθη. Τα πονηρά σφυρίγματα που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Να μιλάμε ξεκάθαρα, εγώ δεν μπορώ να του πω μπράβο, έπαιξες 50-50. Έγερνε πολύ η πλάστιγγα. Έγινε κι αυτό το πλάγιο ακριβώς δίπλα του στα δύο μέτρα και φαίνεται ότι αγανάκτησε, σηκώθηκε κι έφυγε, σαν διαμαρτυρία».

Επίσης, είπε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μια καλή παρουσία και θεωρώ ότι τουλάχιστον η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ με πολύ λίγες ευκαιρίες κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες επιβάλλονται μέσα στο γήπεδο μόνο με το μέγεθός τους, μετράει η βαριά φανέλα».

Για τον φετινό στόχο του Παναιτωλικού: «Ευχόμαστε να κρατήσουμε αυτό το στυλ και να παλέψουμε. Στόχος μας είναι να μην περάσουμε τα περσινά. Να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε, είμαστε δίπλα στον προπονητή που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε καλή κατάληξη».

Μοιραστείτε το: