21/10/2021
Διαιτησία | Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:24

Κλάτενμπεργκ: Σωστή η αποβολή του Λιβάι Γκαρσία

Ορθά δεν είδε κόκκινη κάρτα ο Καμαού για την κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔ

Την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 έκανε την Τρίτη (21/9) ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η σημαντικότερη φάση αφορούσε την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, λοιπόν, είπε ότι σωστά είδε την κόκκινη κάρτα ο παίκτης της Ένωσης, επειδή έπιασε από τον λαιμό τον Νέιρα και τον απώθησε, ενώ έκρινε ορθή και την απόφαση του διαιτητή Φωτιά να δει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα ο Καμαού για την κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί, κρίνοντάς την όχι τόσο βίαιη.

«Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση των φάσεων που έχουν επιλεγεί από τη 2η αγωνιστική της Super League 1», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΚΕΔ.

Μοιραστείτε το: