22/10/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:30

Μαρτίνς: «Ανταμείφθηκε η προσπάθεια...»

Δίκαιη η νίκη επί της Αντβέρπ, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Δύσκολο τρίποντο πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντβέρπ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει ότι ήρθε δίκαια η νίκη.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Πορτογάλος προπονητής είπε ότι οι παίκτες του ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους, αναφέροντας σχετικά: «Πραγματικά ήταν μία όμορφη βραδιά. Αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως δεν άξιζε κανείς την ήττα, γιατί και οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ. Ήταν μία ωραία βραδιά απέναντι σε μία καλή ομάδα με παίκτες που έχουν προσανατολισμό στο γήπεδο και που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για εμάς. Ήταν γενικώς μία καλή βραδιά για όλη την ομάδα. Έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση και ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε γι' αυτή την προσπάθεια».

Επίσης, δήλωσε:

Για το τι συνέβη με την αλλαγή λίγο πριν το 1-1: «Η αλλαγή προετοιμάστηκε για να γίνει, αλλά ο Μαντί (σ.σ. Καμαρά) ζήτησε να μείνει. Ο Γιαν (σ.σ. Εμβιλά) αποπροσανατολίστηκε και γι' αυτό νομίζω ότι δεχτήκαμε το γκολ, γιατί χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Γρήγορα, όμως, επανήλθαμε και πήραμε τη νίκη.

Για το αν του είχε λείψει η ατμόσφαιρα με τον κόσμο: «Πάντα λέμε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία τους, γιατί πάντα μας βοηθούν και μας οδηγούν στη νίκη».

Μοιραστείτε το: