22/10/2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:20

«Πόρτα» στους οπαδούς των Big 4 από τον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν τα εντός έδρας ματς των Αρκάδων

Καλύτερα να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο… Αυτό σκέφτηκαν ορθά στον Αστέρα Τρίπολης με αφορμή το νέο πειθαρχικό κώδικα - έκτρωμα της ΕΠΟ, που χρεώνει στον γηπεδούχο οποιοδήποτε επεισόδιο ακόμα κι αν γίνεται από οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας και πήραν τα μέτρα τους. Έτσι οι Αρκάδες έκαναν γνωστό τη Δευτέρα (13/9) ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μπουν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», καθώς στα ματς του Αστέρα με τους Big 4 δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Ως εκ τούτου στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/09, 20:30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 διατίθενται στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων».

Μοιραστείτε το: