22/10/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 04:08

Καραπαπάς - Μ. Γκαγκάτσης στην SL2 για το 1+1: «Φταίνε οι 7-8 μικροί που κινδυνεύουν…»

Οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ταυτίστηκαν ότι είναι άδικο αυτό που γίνεται στη Σούπερ Λίγκα 2 με την άνοδο και μετέθεσαν την ευθύνη * Καλό Οκτώβρη πρωτάθλημα * Βρέθηκε χορηγός ονόματος για τριετές συμβόλαιο!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τη δικαιολογημένη γκρίνια των ομάδων της νέας Σούπερ Λίγκας 2 των δύο ομίλων, που δημιούργησε ο νόμος Αυγενάκη, που θα αγωνίζονται ξέροντας ότι δεδομένα ανεβαίνει μόλις μία, άκουσαν Κώστας Καραπαπάς και Μάκης Γκαγκάτσης στη γ.σ. της SL2 την Παρασκευή (10/9)… 

Τόσο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όσο και ομόλογος του από τον ΠΑΟΚ, που παραβρέθηκαν στη διαδικασία ως εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ΠΑΕ με αφορμή τη συμμετοχή των ομάδων Β’ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έγιναν αποδέκτες παραπόνων για το περίφημο πια 1+1… Να ανέβει δηλαδή απευθείας μόνο μία ομάδα από την Σούπερ Λίγκα 2 και να γίνει μπαράζ με τον δεύτερο (προφανώς μετά από έξτρα διαδικασία στους δύο όμιλους) της κατηγορίας με τον προτελευταίο της Σούπερ Λίγκας 1.

Καραπαπάς και Γκαγκάτσης δέχθηκαν ότι όντως η SL2 αδικήθηκε από αυτή την εξέλιξη και μετέθεσαν την ευθύνη… Έτσι τόνισαν ότι «φταίνε οι 7-8 μικροί της Σούπερ Λίγκας 1, που κινδυνεύουν κάθε χρόνο και ήθελαν να διασφαλιστούν για να μην υποβιβασθούν απευθείας δύο από αυτές…». 

Από εκεί και πέρα, η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος για τον τρόπο διεξαγωγής πήγε… πίσω, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε και έλαβε νέα παράταση μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου για να μπορέσει να ολοκληρώσει τον έλεγχο των φακέλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2. Ως εκ τούτου νέα γ.σ. στη διοργανώτρια θα γίνει το νωρίτερο στις 20/9 με την ελπίδα πως τότε το τοπίο οριστικά θα έχει ξεκαθαρίσει με το πόσες και ποιες ομάδες θα μετέχουν τη νέα σεζόν, ώστε εν συνεχεία να οριστεί και η ημερομηνία για τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Πρακτικά πάντως, αυτό που είναι πλέον βέβαιο είναι ότι η νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2 θα ξεκινήσει Οκτώβριο!

Στα δε καλά νέα είναι ότι οριστικοποιήθηκε τριετή συμφωνία με εταιρεία για την ονομασία του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών πήρε για μια ακόμα χρονιά η «Ευρωπαϊκή Πίστη».  

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμισθεί η άριστη οργάνωση της γ.σ., που έγινε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» με όλο το προσωπικό της διοργανώτριας να δίνει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να είναι όλα στην εν τέλεια και να μην υπάρξει το παραμικρό παράπονο. 

Μοιραστείτε το: