17/09/2021
ΠΑΟΚ | Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:09

Λουτσέσκου: «Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είναι Γ' Εθνικής...»

Με τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τα έβαλε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και το 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ραζβάν Λουτσέσκου το απέδωσε κυρίως στον... αγωνιστικό χώρο!

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε ότι η Τούμπα μοιάζει με γήπεδο Γ' Εθνικής, αν και παραδέχθηκε ότι δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να κερδίσει η ομάδα του, ωστόσο σημείωσε ότι δεν ήταν και για να χάσει.

«Δεν παίξαμε γρήγορα σήμερα. Δεν είχαμε υπομονή να γυρίσουμε την μπάλα σήμερα. Παίξαμε με τον ΠΑΣ που ξέραμε ότι θα είναι καλός αμυντικά και συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια τις πρώτες σου 1-2 ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ για να ανοίξεις το παιχνίδι. Δεν το κάναμε και αυτό πληρώσαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Δεν λέω για την αξία της νίκης του ΠΑΣ, αλλά ήρθε από μία ηλίθια κατάσταση.

Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, καθώς ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή απόδοση αμυντικά και εμείς παίξαμε σε ένα γήπεδο που είναι Γ' Εθνικής. Συγνώμη που το λέω, αλλά σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να παίξεις με την μπάλα χαμηλά, δεν μπορείς να παίξεις γρήγορα και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ξαναλέω δεν μπορώ να πω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, δεν λέω όμως ότι έπρεπε και να χάσουμε κιόλας. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε από τον ουρανό και σε αυτό θα πρέπει να προσέξουμε, ώστε να μην ξανασυμβεί. Είχαμε μερικές στιγμές να ανοίξουμε το σκορ, δεν το καταφέραμε και αυτό μας στοίχισε.

Είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο γιατί τώρα φτιάχνουμε την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ και το ξέρω. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε στη Νοva o Λουτσέσκου.

Μοιραστείτε το: