26/04/2024
Εθνικές ομάδες | Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 - 01:04

Φαν'τ Σιπ: «Δεν πιάσαμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο και δεν ήταν αρκετό να κερδίσουμε...»

Όσα είπε για το Χ με το Κόσοβο ο προπονητής της Εθνικής

Απογοητευτική ήταν η Εθνική κόντρα στο Κόσοβο, με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου το προφανές, ότι δηλαδή το 1-1 είναι ένα κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός είπε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, αλλά παραδέχθηκε ότι με τέτοια απόδοση δεν ήταν παράλογο που ήρθε η ισοφάριση στο τέλος.

«Στη φάση του γκολ δεν ήταν η κρίση των παικτών αυτή που έπρεπε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Υπάρχει απογοήτευση. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα παιδιά.

Ήταν δύσκολο για να πάμε απευθείας στο Μουντιάλ. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχουν ακόμα αγώνες να δώσουμε και έχουμε δύσκολο αγώνα με τη Σουηδία. Πρέπει να ανακάμψουμε.

Στο ματς με το Κόσοβο είχαμε κερδίσει 2-1 και είχε ο αντίπαλος κατοχή. Είναι ένα δύσκολο σημείο. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Μας λείπουν παίκτες και είναι δύσκολο να κάνεις τέσσερις αλλαγές. Το Κόσοβο είναι μία καλή και δυνατή ομάδα. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πετύχαμε το αποτελέσμα που θέλαμε.

Παίξαμε με έναν σκληρό αντίπαλο. Είναι δίκαιο και ρεαλιστικό να πούμε ότι είναι αυτό που είναι. Είχαμε παίκτες όπως ο Δουβίκας και ο Σιώπης που έπαιξαν καλά και ο Μπακασέτας, ο αρχηγός, πήγε καλά. Όλα τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε. Δυστυχώς δεν πιάσαμε το πιο καλό επίπεδο. Δεν πιάσαμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο και δεν ήταν αρκετό να κερδίσουμε. Να είναι διαφορετικά την Τετάρτη με τη Σουηδία», ανέφερε ο Φαν'τ Σιπ.

Μοιραστείτε το: