07/12/2023

/
SUPERLEAGUE
22/10/2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
-
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1
-
1
Εξέλιξη αγώνα
23:02

Ευχαριστούμε που μείνατε στο a-sports.gr, από τον Δημήτρη Δημητρίου, που ήταν στο "Γ. Καραϊσκάκης" καλό σας βράδυ. Το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση θα κριθεί στις αίθουσες του αθλητικού δικαστή.

23:01

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστηρίζει ότι ο Χουάνκαρ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ακοή του μετά την κροτίδα που έπεσε κοντά του δεν μπορούσε να συνεχίσει να είναι ετοιμοπόλεμος...

22:59

Οριστικά τέλος και διακοπή του ματς. Ο Παναθηναϊκός αν κριθεί πως το ματς διακόπηκε με δική του υπαιτιότητα κινδυνεύει με τα ακόλουθα βάσει του ΚΑΠ:
Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΚΑΠ στο άρθρο 21, παρ. 3.:

Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας (ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και της ίδιας) και τιμωρείται όπως προβλέπεται
κατωτέρω.

Ι. Οι λόγοι για τους οποίους μια ομάδα θεωρείται υπαίτια για την ματαίωση αγώνα ενδεικτικά είναι:
α) Παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την καθορισμένη, από τη διοργανώτρια ώρα έναρξης του αγώνα, εκτός εάν αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνα λόγω καθυστερημένης άφιξης της ομάδας για λόγους ανωτέρας βίας. Οι ομάδες υποχρεούνται να είναι στη διάθεση του διαιτητή – έτοιμες για τη διεξαγωγή του αγώνα -πέντε (5) λεπτά πριν από την έναρξή του. Εκτός του παραπάνω, λόγοι καθυστέρησης έναρξης αγώνα για τους οποίους θεωρείται υπαίτια ομάδα είναι η μη έγκαιρη προσκόμιση των δελτίων αθλητικής ιδιότητας για τα ερασιτεχνικά σωματεία ή της λίστας των ποδοσφαιριστών για τα επαγγελματικά σωματεία ή των καρτών υγείας των διαγωνιζομένων
ποδοσφαιριστών και του δελτίου πιστοποίησης προπονητή (ή προπονητών) που πρέπει να παραδοθούν στο διαιτητή μισή ώρα, τουλάχιστον, πριν από την έναρξη αγώνα, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος λόγος, εκτός αυτών που συνιστούν ανωτέρα βία.

22:50

Ασκήσεις αποκατάστασης κάνουν πια οι παίκτες του Ολυμπιακού...

22:30

Αποχωρεί μαζικά πλέον ο κόσμος από τις εξέδρες...

22:25
Σχόλιο

Η εκτίμηση μας -και θα την τολμήσουμε να την γράψουν δημόσια- είναι πως δεν θα συνεχιστεί το ματς... Το αντίθετο θα είναι τεράστια έκπληξη, όπως εξελίσσονται τα πράγματα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οφείλουμε όμως να περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση.

22:23

Ξανά στα αποδυτήρια και ο Ολυμπιακός...

22:19

Πάνω από 25.000 φίλαθλοι παραμένουν στις θέσεις τους τι κι αν έχουν περάσει περίπου 75 λεπτά από την ώρα της διακοπής...

22:15

Παραμένει το σκηνικό ίδιο... Ο γιατρός του αγώνα εξέτασε τον Χουάνκαρ και επισήμανε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Να σημειωθεί ότι η κροτίδα ούτως ή άλλως δεν τον βρήκε, έπεσε κοντά του. Οι "πράσινοι", πάντως, φέρεται να είναι αποφασισμένοι να κάνουν μήνυση στον γιατρό του αγώνα υποστηρίζοντας ότι άλλαξε την αρχική του διάγνωση.

21:47

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο πάντως...

21:46

Ξεσηκώνεται ο κόσμος του Ολυμπιακού με συνθήματα υπέρ της ομάδας του και κατά του Παναθηναϊκού.

21:45

Αρχίζουν και βγαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και κάνουν προθέρμανση. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι στο ατσάλι θα συνεχιστεί!

21:44

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί σε μερίδα ΜΜΕ ο Χουάνκαρ είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δεν έχει πάει σε κανένα νοσοκομείο.

21:30

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου τώρα ακούγεται το ακόλουθο μήνυμα: "Φίλαθλοι κάντε υπομονή, προστατεύστε την ομάδα μας και σε 10 λεπτά θα υπάρχουν νεότερα".

21:26

Στην κεντρική θύρα απέναντι από τα δημοσιογραφικά και τα επίσημα έχουν αδειάσει κάποιες θέσεις...

21:14

Στα αποδυτήρια πλέον και όλη η αποστολή του Ολυμπιακού...

21:10

Ήδη έχουν περάσει 32 λεπτά από τη στιγμή της διακοπής...

21:09

Έχουν μπει ξανά αρκετοί παίκτες των "ερυθρολεύκων" στον αγωνιστικό χώρο...

21:07

Στις θέσεις τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες...

21:03

Στα αποδυτήρια πλέον και οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού...

21:01

Στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλά στους ποδοσφαιριστές μπροστά από τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

20:57
Σχόλιο

Ο ρέφερι λέει πως δεν έχει υποπέσει τίποτα στην αντίληψη του και ότι το ματς πρέπει να συνεχιστεί. Ως εκ τούτου πλέον είναι θέμα Παναθηναϊκού αν θέλει να βγει εκ νέου να συνεχίσει να αγωνίζεται ή αν προτιμήσει να διεκδικήσει τον αγώνα στις δικαστικές αίθουσες.

20:48

Φυσικά υπάρχουν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης"...

20:47

Μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν μέσα στο γήπεδο

20:45

Τώρα ο ρέφερι σφυρίζει και διακόπτει προσωρινά το ματς... Πάνε και οι διαιτητές στα αποδυτήρια.

20:43

Φεύγει με ειδικό αυτοκινητάκι ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι ο Χουάνκαρ!... Αποχωρεί και μπαίνει στα αποδυτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού!

20:40

Μέσα στους πανηγυρισμούς πέφτουν κροτίδες, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έκανε προθέρμανση βρίσκεται στο έδαφος... μικρή διακοπή, ούτως ή άλλως τα καπνογόνα έκαναν περιορισμένης η την ορατότητα...

20:38

Κλέβει ο Καμαρά, αφήνει στον Ποντένσε έξω από την περιοχή και δεξιά, εκείνος βγάζει εξαιρετική κάθετη στον ξανά στον Καμαρά η μπάλα, πλασάρει συρτά μέσα από την περιοχή και στα δίχτυα, 1-1.

20:37
Goal

48': ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

20:35
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

46': Έναρξη β' ημιχρόνου...

20:24
Σχόλιο

Χωρίς νεύρο και με προβλήματα στην ανάπτυξη ο κακός Ολυμπιακός, με περισσότερο μυαλό και πάθος ο Παναθηναϊκός έχει πάρει κεφάλι στο σκορ δίκαια...

20:19
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

Λήξη α' ημιχρόνου, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο 0-1.

20:17
Απόκρουση

45'+1: Κόρνερ για τον Ολυμπιακό από τα δεξιά, μαζεύει εύκολα ο Μπρινιόλι.

20:17
Καθυστερήσεις

Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων...

20:16
Κίτρινη Κάρτα

45': Κίτρινη στον Φορτούνη (για διαμαρτυρία - υπερβολική η κάρτα)

20:13
Corner

42': Κόρνερ για τον Ολυμπιακό... Ο Φορτούνης από τα αριστερά, η μπάλα απομακρύνεται...

20:08
Out

37': Ο Τζούριτσιτς από θέση μέσα αριστερά, φαλτσαριστό σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

20:05
Corner

34': Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό από τα αριστερά, ο Μπερνάρ, η μπάλα απομακρύνεται...

20:02
Out

31': Ο Μασούρας βγαίνει στην κόντρα, μαρκάρεται από τον Σένκεφελντ, πέφτουν και οι δύο, βγαίνει και ο Μπρινιόλι, η μπάλα άουτ... Τίποτα το αντικανονικό λέει ο ρέφερι και το VAR.

19:59

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό από τα αριστερά με τον Μπλαντένοβιτς, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν αντιδρά σωστά, ο Ρέτσος διώχνει προ του Πασχαλάκη ανάμεσα σε πόδια και κόντρες, ο Βαγιανίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας, σουτάρει από τα τρία μέτρα και 0-1. Τσεκαρίστηκε και για οφσάιντ η φάση από το VAR, μετράει κανονικά.

19:59
Goal

28': ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

19:56
Out

25': Ο Φορτούνης κινείται από τα αριστερά, μετά από πάσα του Καμαρά, δυνατό σουτ έξω από το ημικύκλιο, ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι.

19:51
Out

20': Φάουλ για τον Ολυμπιακό από τα δεξιά στη γωνιά της περιοχής και έξω, ο Φορτούνης γεμίζει, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Κάμαρα, πάνω από την εστία...

19:49
Σχόλιο

Κατάμεστο το γήπεδο, φανταστική η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και "καμίνι" το "Γ. Καραϊσκάκης"...

19:42
Απόκρουση

11': Σουτ Μπερνάρ από θέση εσάς δεξιά, ο Πασχαλάκης μπλοκάρει.

19:42
Corner

10': Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό από τα δεξιά ο Μπερνάρ, η μπάλα απομακρύνεται σε πρώτο χρόνο από τα καρέ του Ολυμπιακού.

19:41
Απόκρουση

9': Σουτ Τσέριν απέξω και δεξιά, ο Πσσχαλάκης διώχνει σε κόρνερ τοι δυνατό σουτ.

19:39
Out

7': Ο Μασούρας για τον Ποντένσε, σουτ από τα δεξιά του ημικύκλιου, δύο μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι το Παναθηναϊκού...

19:37
Οφσάιντ

5': Οφσάιντ ο Μασούρας, οριακό...

19:32
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

1': Έναρξη αναμέτρησης...

01:01

Καλησπέρα σας από το a-sports.gr. Είμαι ο Δημήτρης Δημητρίου από το "Γ. Καραϊσκάκης" και μαζί -μετά από καιρό- θα δούμε λεπτό προς λεπτό live ένα μεγάλο ματς... Ο λόγος για το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Συνθέσεις - Διαιτητές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
Αναπ: Τζολάκης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Πορόσο, Σολμπάκεν.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπρινιόλι , Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μπλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.
Αναπ: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Τσοκάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Βιλένα, Βέρμπιτς
Διαιτητικό team:
Ρέφερι Φάμπιο Μαρέσκα (Ιταλία) Βοηθοί: Τζιοβάνι Μπατσίνι, Βαλέριο Βέκι Τέταρτος: Ευστάθιος Γκορτσιλα VAR: Μάρκο Πιτσινίνι, Βασίλης Νικολακάκης