23/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 - 23:36

Άρχισε στραβά ο Πανιώνιος...

Ήττα με 1-0 από τον Ηρόδοτο για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής

Κακό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής έκανε την Κυριακή (27/6) o Πανιώνιος, χάνοντας εκτός έδρας από τον Ηρόδοτο με 1-0.

Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες με το... καλημέρα έχασαν έδαφος, μια και είναι κάτω και από την Κηφισιά που στο άλλο ματς του γκρουπ πήρε το διπλό με 2-0 επί της Θύελλας Ραφήνας.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Νίνο στο 30' έχασε σημαντική ευκαιρία για τους «κυανέρυθρους», σουτάροντας δυνατά από πλεονεκτική θέση και με τον Γεωργίου να πραγματοποιεί δύσκολη επέμβαση.

Τα αντανακλαστικά του ο γκολκίπερ των Κρητικών τα έδειξε και στο 51' εξουδετερώνοντας το δυνατό σουτ του Μπρέγκου, ενώ το μοναδικό γκολ του ματς σημείωσε στο 64' ο Γιάννης Κοιλιάρας με σουτ κι ενώ ήταν αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι.

Προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα ο Πανιώνιος, με το μακρινό σουτ του Μπρέγκου στο 66ο λεπτό να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ηρόδοτος βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ποτουρίδης πλησίασε στο 2-0 με κοντινό σουτ, που απέκρουσε ο Στουρνάρας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Καργιωτάκης (59' Γαρεφαλάκης), Γ. Κοιλιάρας, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Αργκιλέσι, Χαρίτος, Δ. Κοιλιάρας (90'+1 Δασκαλάκης), Ποτουρίδης (71' Κασαπάκης), Κίσσας (71' Καλαμιώτης), Γκίνη (90'+1 Κοντογιάννης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (61' Ζάχι), Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νίνο (72' Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (46' Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (83' Δρίτσας).

Μοιραστείτε το: